Drums & Percussion, Meinl Cymbals, Tama News

13.09.2017

Anika Nilles a Budapest Music Expón

Igazi sztárfellépővel készül a Meinl Cymbals az idei Budapest Music Expóra! A világszerte ismert és elismert német dobos, Anika Nilles első alkalommal lép fel Magyarországon. Anika népszerűségét bizonyítja, hogy az idei Meinl Drum Festival kiemelt fellépője volt. Workshopjait világszerte nagy érdeklődés kíséri. Youtube csatornájának tizenkétmilliós nézettsége szintén önmagáért beszél.

Közép-Kelet Európa legnagyobb zene- és hangszerkiállításán, a Budapest Music Expón a Rádió Rock nagyszínpadon tart exkluzív bemutatót, 2017. október 7-én, 14:45 órakor.

A show után, Anika a Meinl standján dedikál, ahol kiállításra kerül az előadónő dob- és cintányérszettje, melyet ki is próbálhatnak majd a látogatók!

A rendezvény teljes időtartama alatt, a Meinl Cymbals felsőkategóriás cintányérjai mellett megtekinthető lesz a Meinl Artist Concept sorozat is, melynek egyik modelljét (18" Deep Hats) Anika elképzelései alapján fejlesztették ki.

A Budapest Music Expo – az előző évekhez hasonlóan – ingyenesen látogatható. Nem utolsó sorban, a Meinl standjánál értékes nyeremények is gazdára várnak!

Találkozzunk a Budapest Music Expón a MEINL standnál!

(2017. október 6-8. | Hungexpo-G pavilon | Hangos Csarnok)

További információ:

Autor: Rigó Szabolcs