Allgemeines, Gitarren & Bässe, Ortega News

27.09.2019

ORTEGA ALOHA SAVARIA ukulele workshop

UKULELÉZZ A HOLNAPÉRT! Az Ortega Guitars Magyarország és a Pianho97 Hangszerüzlet szeretettel meghív minden érdeklődőt Szombathelyre, a Bujtás Ervin énekes-dalszerző vezette Ortega Aloha Savaria ukulele workshopra. A rendezvény a Kámoni Arborétum látogatóközpontjában kerül megrendezésre, 2019. november 23-án.

Az ukulele egyre nagyobb népszerűségnek örvend napjainkban. Elbűvölő hangzása, kis mérete és könnyű játszhatósága miatt már az első kézbevétel után belopja magát a szívekbe.

A workshop zenei alapképzettséget nem igényel, a jelentkezés azonban regisztrációhoz kötött, melynek menetéről az alábbi linkre kattintva tudhatnak meg többet az érdeklődők:

ORTEGA ALOHA SAVARIA UKULELE WORKSHOP REGISZTRÁCIÓ:
bit.ly/Ortega_Aloha_Savaria

A workshop résztvevői között Ortega ajándékcsomagokat sorsolunk ki, valamint fődíjként kisorsolásra kerül egy Ortega ukulele az Earth szériából. A regisztrált résztvevőknek a helyszínen biztosítunk hangszert, de természetesen saját ukulelével is részt lehet venni az eseményen. A workshop folyamán ukulele vásárlásra is lehetőség lesz.

A részvételi díjakból befolyt összeget a "Cselekedj Ma A Holnapért" alapítványnak ajánljuk fel. A résztvevők tehát ukulelézés közben tehetnek egy fontos lépést környezetükért!

Ha mindez nem lenne elég egy további meglepetéssel is készülnek a szervezők. Ezzel kapcsolatban hamarosan többet is megtudhatnak az érdeklődők az Ortega Guitars Magyarország, illetve a Pianho97 Hangszerüzlet Facebook és Instagram oldalain.

 

ortegaguitars.com
facebook.com/ortegamagyarorszag
instagram.com/ortega_guitars_hungary
pianho97.hu
facebook.com/Pianho97
instagram.com/pianho97

 

 

Autor: Rigó Szabolcs