Allgemeines, Gitarren & Bässe, Ortega News

14.10.2020

Neves zenészekkel és nagy értékű fődíjjal indul az #OrtegaDuett

Az Ortega Guitars Magyarország szeretettel meghív minden gitárost az #OrtegaDuett online eseményre, amely egyszerre nyújt majd lenyűgöző zenei élményt, tanulási lehetőséget és egy izgalmas versenyt egy Ortega RCE125SN-SBK elektro-klasszikus gitárért!

Az #OrtegaDuett során négy héten át jelentkezünk egy-egy dallal, Svajcsik Kristóf hivatalos előadónk főszereplésével, aki négy neves és népszerű zenész kollégáját hívta meg egy-egy duett erejéig. A lenyűgöző előadások mellett minden héten elérhetővé tesszük az adott dal oktató videóját is, így téve az eseményt nem csupán szórakoztatóvá, hanem edukatívvá is.

A szereplők kilétét, heti bontásban fedjük majd fel. Annyit elárulhatunk, hogy nem akármilyen szereplőgárda állt az #OrtegaDuett mögé! A duettek az Ortega Guitars Magyarország Facebook oldalán jelennek majd meg, míg az oktatóvideókért Instagram oldalunkat lesz érdemes követni. Természetesen nem csak a dalok és az előadók, hanem a hangszerek is főszerepet kapnak. Minden epizódban más-más Ortega modellt ismerhetnek meg a nézők. Az első duettet 2020. november 21-én láthatjátok először.

És, hogy ne legyen vége az izgalmaknak, a négy hét után az #OrtegaDuett közönségéből valaki gazdagabb lesz egy vadonatúj Ortega gitárral! A játékban való részvétel pontos részleteit az Ortega Guitars Magyarország közösségi oldalain áruljuk majd el, így aki nem szeretne lemaradni a duettekről és a fődíjról, ne felejtsen el bekövetni minket!

További információ:

facebook.com/ortegamagyarorszag
instagram.com/ortega_guitars_hungary

 

Autor: Rigó Szabolcs